1. joulukuuta 2013

Joulukuu

En ole päivittänyt tätä blogia sitten kesän jälkeen ollenkaan... syynä lienee se, että olin kesällä kiireinen töiden kanssa, syksyllä kiireinen koulun kanssa.

Opiskelen siis toista vuotta bio- ja elintarviketekniikkaa, ja nyt toisesta opiskeluvuodesta eteenpäin suuntautumisvaihtoehtona on biotekniikka. Tosi mielenkiintoista ja mukavaa, silloin ainakin kun ei tee mieli hakata päätä seinään kun ei tajua. :D

Nyt olisi vielä viimeinen kolmen viikon rutistus ennen joululomaa. Tenttejä olis edessä vielä ainakin viisi kappaletta. Tsemppiä mulle! Koulupäivät ovat olleet pitkiä ja väsyttäviä, varsinkin nyt kun ei ehdi edes nähdä auringonpaistetta.

Ilmoittauduin ranskan perusteiden opintojaksolle, ja suunnittelen myös espanjan valitsemista. Meillä pitäisi olla helpompi kevät edessä kun ollaan raadettu tämä syksy niska limassa, mutta en ole vielä varma siitä, millaiselta meidän lukujärjestykset keväällä näyttää, että ehdinkö ylipäätään käydä tunneilla.

Tänään laitettiin jouluvalot ikkunaan. Lunta vähän lupailtiin säätiedotuksessa joku päivä, mutta ei täällä ole satanut kuin vettä. Ja hillitön tuuli hakkaa ikkunoita vasten.

Voisin kai kertoa myös sen, että Thor: The Dark World oli ihan huippuelokuva, ja The Big Bang Theoryn ja How I met your motherin uusimmat kaudet on oikein nautittavia. Lisäksi uusin Nälkäpeli on erittäin mukavaisa.

Mitähän muuta tähän puoleen vuoteen on mahtunut... ai joo. Muse. Ja Apulanta. Mutta oi se Muse oli täydellinen. Ja Apulantakin tietysti, ainahan ne on. Ensi viikolla muuten Helsinkiin, ja siinä samassa tulee käytyä Apulantaa katsomassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti